Facadestillads med fokus på sikkerhed

Specialister i monteringen af facadestillads

Facadestillads med fokus på sikkerhed

Specialister i monteringen af facadestillads

Hos Danscaff Stilladser har vi mange års erfaring med montering og nedtagning af facadestillads. Vi kan således varetage enhver opgave – dette gør sig gældende uanset størrelse og kompleksitet.

Der er mange fordele ved at anvende facadestillads. Først og fremmest er det nemt og hurtigt at montere, hvilket sikrer dig, at arbejdet hurtigt kan påbegyndes. Derudover er det nemt for håndværkerne at udføre arbejdet på stilladset.

Når du vælger os til at stå for opgaven, får du en samarbejdspartner, som altid leverer til tiden, og som går den ekstra mil for perfekt udførsel. Kontakt os allerede i dag, hvis du har behov for rådgivning eller montering af facadestillads eller andre stilladstyper.

Mand pakker stillads ind

Mulighederne er mange

Vores mange års erfaring og brede faglighed inden for stilladsarbejde gør, at vi kan udføre stort som småt. Udover facadestillads kan vi blandt andet tilbyde hjælp med følgende typer af stilladser:

  • Murerstilladser
  • Totalinddækninger
  • Vinduesstilladser
  • Platforme
  • Byggeelevatorer
  • Rullestilladser
  • Specialstilladser

Er du nysgerrig omkring hvordan vi kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os – vi er blot et opkald eller en besked væk. Hos os får du kyndig rådgivning, og vi er med fra A-Z i processen.

Få et uforpligtende tilbud på stilladser

Uanset om du står og skal bruge et facadestillads eller et andet type stillads, så tag os med på råd – vi dækker hele Danmark, og er specialister i stilladser.

Vi gennemgår gerne din opgave nøje, så vi kan rådgive dig til den bedste løsning. I den forbindelse udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud. Et tilbud som er skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Vi kan kontaktes på telefon: 53 63 76 11 eller på E-mail: kc@danscaff.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Hvorfor vælge os?