Murerstillads efter dine behov og ønsker

Hos os er kunden altid i fokus

Murerstillads efter dine behov og ønsker

Eksperter i murerstillads

Hos Danscaff Stilladser har vi mange års erfaring med levering, montering og nedtagning af stilladser. Hertil er vi specialister i murerstilladser. Vi er således et trygt og sikkert valg, hvis du vil være sikker på, at opgaven udføres korrekt – og til tiden.

Som navnet murerstillads antyder, så anvendes denne stilladstype oftest ved diverse mureropgaver. Her ønskes et stort og bredt arbejdsdæk, der kan tåle stor belastning. Dette giver et murerstillads gennem opbygning af svært stålstillads monteret med traller. Med denne stilladstype får du muligheden for placering med en variabel højde. På den måde opnår du den ideelle arbejdshøjde, til den givne opgave, som du står overfor.

Hos Danscaff Stilladser er du ikke blot endnu en ordre i kalenderen, men en prioritet. Vi er af den overbevisning, at en aftale er en aftale. Du kan derfor altid regne med os, når vi står for opgaven.

Opbygning efter dine ønsker og behov

Vores store erfaring og brede ekspertise inden for murerstilladser gør, at vi kan rådgive og opbygge den perfekte løsning til dig. Dette gør sig gældende uagtet kompleksitet og størrelse. Tag os således med på råd, hvis du vil have den optimale løsning – til den bedste pris.

Skal du bruge en anden form for stillads end murerstillads? Så tøv ikke med at kontakte Danscaff Stilladser. Vi har blandt andet stor erfaring med levering, montering og nedtagning af følgende typer stilladser:

  • Facadestillads
  • Totalinddækninger
  • Vinduesstilladser
  • Platforme
  • Byggeelevatorer
  • Rullestilladser
  • Specialstilladser

Kontakt os for en uforpligtende snak

Lad os tage en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker – vi sidder klar ved telefonen til at besvare alle typer af spørgsmål. Ønsker du et uforpligtende tilbud på dit murerstillads eller en anden type stillads? Dette udarbejder vi gerne til det.
Vi kan kontaktes på telefon: 53 63 76 11 eller på E-mail: kc@danscaff.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular nederst på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig, og hjælpe dig med dit murerstillads.

Kontakt os

Hvorfor vælge os?